Bo nära Tsamadou på Samos

En av de bästa strändera på Samos är Tsamadou beach i närheten av Kokkari. Från Kokkari tar det strax över 20 minuter att gå till Tsamadou. Om man nu vill bo nära denna fina strand kan man istället checka in på Armonia Bay Hotel. Från hotellet har man en kort men brant promenad ner till stranden. När man väl kommer hem från stranden och har kämpat sig upp för samma backe väntar ett avsvalkande dopp i hotellets infinitypool.

Nere på stranden finns det två tavernor att välja mellan när man börjar bli sugen på lunch. På kvällen kan man välja mellan att äta på hotellets terrass eller att ta sig till Kokkari och äta på någon av alla tavernor man hittar där. Från hotellet kan man ta taxi till Kokkari för cirka 50 kronor och självklart kan man också promenera, men man får vara beredd på att det tar lite mer än en halvtimme.

Hela hotellet är inbäddad i en underbar miljö som förstås förstärks av den fantastiska utsikten. Ägarinnan och hennes anställda gör verkligen allt för att man ska känna sig välkommen och omhändertagen här.

Bilden är från hotellets webbplats.

Prisvärda resor till Grekland >>