Kretas bästa hotell

Det finns förstås en uppsjö hotell på Kreta och det är inte alltid så lätt att välja rätt. Många gånger kan ett litet enkelt lägenhetshotell upplevas minst lika bra som ett lyxigare hotell. Det är ju den där svårbeskrivna känslan man vill åt.

Men om man nu vill hitta ett säkert kort så kommer här några av de bästa hotellen på Kreta som alltid får toppbetyg från sina gäster.

Elounda Garden Suites
Ett litet men i många avseenden perfekt hotell. Här kan man verkligen njuta av en lugn semester. Man har nära till stranden men kan också välja att ligga vid poolen. Den stora frukostbuffén som intas med utsikt över poolen ger en bra start på dagen.

Rimondi Boutique Hotel
Mitt i Rethymnon hittar man Rimondi Boutique Hotel med sina vackra innergårdar och lugn. Ett perfekt hotell för den som letar efter ett romantiskt hotell med klassisk elegans. Självklart har hotellet också en liten pool när man önskar svalka av sig.

Avli Lounge Apartments
Även detta hotell ligger mitt i Rethymnon med närhet till många bra restauranger. Stranden går man till på cirka 15 minuter. Även här äter man frukost på den fina innergården. Varje rum är inrett i helt olika stilar. Personligt, vackert och mysigt!

Renieris Hotel
Ett lugnt och mycket prisvärt hotell vid havet i Katos Stalos som även har ett eget poolområde. Rummen är förvisso ganska små, men man får i stället riktigt sköna sängar, något som är rätt ovanligt på många grekiska hotell. Hotellet drivs av en familj som alltid hjälper sina gäster med vad de än kan behöva. Hotellet har en lång trappa ner till huvudgatan.

Läs mer om kreta här: www.kreta-grekland.se

Foto: Rimondi Boutique Hotel

Prisvärda resor till Grekland >>