Kretas bÀsta hotell

Det finns förstÄs en uppsjö hotell pÄ Kreta och det Àr inte alltid sÄ lÀtt att vÀlja rÀtt. MÄnga gÄnger kan ett litet enkelt lÀgenhetshotell upplevas minst lika bra som ett lyxigare hotell. Det Àr ju den dÀr svÄrbeskrivna kÀnslan man vill Ät.

Men om man nu vill hitta ett sÀkert kort sÄ kommer hÀr nÄgra av de bÀsta hotellen pÄ Kreta som alltid fÄr toppbetyg frÄn sina gÀster.

Elounda Garden Suites
Ett litet men i mÄnga avseenden perfekt hotell. HÀr kan man verkligen njuta av en lugn semester. Man har nÀra till stranden men kan ocksÄ vÀlja att ligga vid poolen. Den stora frukostbuffén som intas med utsikt över poolen ger en bra start pÄ dagen.

Rimondi Boutique Hotel
Mitt i Rethymnon hittar man Rimondi Boutique Hotel med sina vackra innergÄrdar och lugn. Ett perfekt hotell för den som letar efter ett romantiskt hotell med klassisk elegans. SjÀlvklart har hotellet ocksÄ en liten pool nÀr man önskar svalka av sig.

Avli Lounge Apartments
Även detta hotell ligger mitt i Rethymnon med nĂ€rhet till mĂ„nga bra restauranger. Stranden gĂ„r man till pĂ„ cirka 15 minuter. Även hĂ€r Ă€ter man frukost pĂ„ den fina innergĂ„rden. Varje rum Ă€r inrett i helt olika stilar. Personligt, vackert och mysigt!

Renieris Hotel
Ett lugnt och mycket prisvÀrt hotell vid havet i Katos Stalos som Àven har ett eget poolomrÄde. Rummen Àr förvisso ganska smÄ, men man fÄr i stÀllet riktigt sköna sÀngar, nÄgot som Àr rÀtt ovanligt pÄ mÄnga grekiska hotell. Hotellet drivs av en familj som alltid hjÀlper sina gÀster med vad de Àn kan behöva. Hotellet har en lÄng trappa ner till huvudgatan.

LÀs mer om kreta hÀr: www.kreta-grekland.se

Foto: Rimondi Boutique Hotel

PrisvÀrda resor till Grekland >>