Man bor bÀst i Skiathos stad

Skiathos stad Àr en pittoresk by (stad Àr kanske att ta i) som ocksÄ Àr öns hjÀrta. Det Àr hÀr man hittar merparten av alla trevliga restauranger, butiker och barer.

Den bÀsta tiden att besöka Skiathos stad Àr pÄ kvÀllen! Njut av en avkopplande drink i nÄgon av alla mysiga barer innan det Àr dags att slÄ sig ner och Àta gott pÄ nÄgon av tavernorna. Det Àr ocksÄ trevligt att traska runt i Skiathos stad tidigt pÄ förmiddagen, innan allt riktigt har vaknat. Snart sÄ strömmar folket till och dÄ kan man gÄ ombord pÄ nÄgon av alla utflyktsbÄtar som utgÄr frÄn hamnen och tar dig till nÀrliggande strÀnder sÄ som Lalaria Beach. Det gÄr ocksÄ bÄtar till ön Tsougria, Skopelos och Alonissos. Om man inte vill utforska ön med bÄt gÄr det ocksÄ bussar frÄn Skiathos stad som stannar vid de större strÀnderna. Bussarna gÄr ofta och funkar vÀldigt bra som transportmedel för att utforska Skiathos.

Faktum Àr att Skiathos stad Àr den plats pÄ ön som Àr allra bÀst att bo pÄ. Man fÄr kombinationen av att bo nÀra allt utbud samtidigt som man superenkelt kan ta sig till strÀnderna.

Den viktigaste platsen att besöka i Skiathos stad om du Àr intresserad av litteratur Àr museet tillÀgnat den berömda grekiska författare Alexandros Papadiamantis som hÀrstammar frÄn Skiathos.

PrisvÀrda resor till Grekland >>